Tyckte bara att det blev fint... <3

Man kanske inte ser det, men i glasburken så ligger det små örhängen... Det blev ingen vidare kvalité på bilden, men det får duga :D (Strunta i att det står ett orange-gult datum på bilden - pallade inte ta bort det ;P)
.

Quinn Fabray

Det här är Quinn Fabray från tv-serien "Glee" som jag nämnde innan. "Glee" är typ en musikal-serie som gör en massa (awesome!) covers på andra låtar. Till er som är nyfikna: Glee är på TV11, men tyvärr vet jag inte när.... men här är en länk till vart man kan kolla på det på nätet:
http://www.cucirca.com/2010/01/14/watch-glee-online/
.

Ska man sporta på sportlovet??

För jag har knappt sportat alls.... lite skridskoåkning med storasyrran igår blev det i alla fall, men inget mera.... sitter nog mest framför datorn - hehe... Men jag har gjort något annat också: varit och shoppat med Nuzhat (syster) och mamma :D Har inte köpt något speciellt men har klippt mig!! Det har blivit en ganska stor förändring; från långt till kort, och snyggt blev det :D Bilder kommer. Hade egentligen tänkt mig lite Quinn-Fabray"-aktig frisyr, men blev lite mer som en "bubbla". Ni undrar kanske vem Quinn är; det är en från tv-serien "Glee"..... bild kommer :D Men ha en bra semmel/fettisdag allihop, people! (ni kanske undrar varför texten är så stor?? Jo, det är så att... nä, jag vet faktiskt inte själv - det "typ" bara blev så...)


Förkyld! Neje!! :'O

. Nu sitter jag inne på mitt rum och pluggar (eller försöker plugga, men börjar blogga istället) engelska - ska göra en plansch om en "Idol" - så jag skriver om "The Script", ett Irländskt band som jag gillar väldigt (VÄLDIGT) mycket. Men det gå ännu trögare för att jag känner mig så snuvig å täppd... Men istället för att leta fakta så lyssnar jag på deras musik och gör ROLIGA saker - duktigt av mig. Låter inte det här fint??
.
. I'm smiling, but I'm trying not to drag my feet
.                                                        ur "Nothing" av "The Script" (vers1)
. Här är länken till låten på Youtube
.
I'm smiling, but I'm dying
Trying not to drag my feet

Hehe, flummigt just nu...

Ja, som sagt: jag känner mig "lite flummig" nu. Borde egentligen räkna matte nu, till provet imorn, men ritar istället. Känner mig "jätteduktig" ju ;) Dessutom har jag haft nationella prov i svenska HELA dagen, så man blir ju trött när man äntligen är hemma och har duschat... Men nu borde jag fortsätta plugga i alla fall, HEJDÅ, ses! :DHär är bilden jag ritade, lite galen - och misslyckad enligt mig, men ni får tycka vad ni vill - kommentera bara :D

RSS 2.0